Adresgegevens

OBS De Bonte Tol

Gantellaan 5
2642 JK Pijnacker

Telefoon: 015-3699256
Brinnummer: 27JX

Directie: Wilco van der Maas
Email: directie@debontetol.nl

Route berekenen

Contactformulier

  Overige gegevens

  Directie

   Informatie/administratie

    Aanmelden

    Als uw kind vier jaar is geworden mag hij/zij naar school. U bent zich aan het oriënteren op een goede school voor uw zoon/dochter. Graag informeren wij u over De Bonte Tol!

    Hoe gaat dit?

    Door het bekijken van de website heeft u al een eerste indruk gekregen van onze school. Als u meer informatie wilt en/of uw kind wilt aanmelden, kunt u een afspraak maken. In een persoonlijk gesprek geven wij u antwoord op uw vragen en ziet u de school tijdens de rondleiding “in bedrijf”. Voor een afspraak kunt u de school bellen (015-3699256) of het contactformulier aan de administratie invullen.

    Aanmelden

    Als u uw kind na deze kennismaking op onze school wilt inschrijven, dan kunt u uw kind aanmelden door het inleveren van het aanmeldformulier, dat eveneens verkrijgbaar is bij de administratie. Opsturen van het formulier mag eveneens per mail naar de administratie. Van de schooladministratie krijgt u een ontvangstbevestiging toegestuurd. De Bonte Tol hanteert geen wachtlijst of uitgestelde plaatsing. Aanmelding van uw kind kan rond de 3e verjaardag van uw zoon/dochter plaatsvinden. Voorafgaande aan een inschrijving van een ouder kind, bijvoorbeeld door een verhuizing of anderszins, vindt uiteraard ook een gesprek met u plaats. Bij deze leerlingen nemen wij na het gesprek, in overleg met u, contact op met de huidige school voordat de inschrijving definitief is.

    Voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, wordt het aannamebeleid van de Scholengroep Holland gehanteerd.

    De link over aannamebeleid Scholengroep Holland: klik hier

    en de pagina over passend onderwijs op deze website: klik hier

    Wennen

    Uw kind mag op De Bonte Tol vanaf 2 weken voor de 4e verjaardag 5 dagdelen komen wennen in de groep. De leerkracht neemt contact met u op om afspraken te maken over de wenmomenten. Dit gebeurt ongeveer een maand voor de 4e verjaardag.

    Als uw kind al op de basisschool zit mag hij of zij natuurlijk ook een keer kennis komen maken met de groep en de leerkracht.

    Scholengroep Holland

    T: 31 (0) 180 – 399 673
    F: 31 (0) 180 – 390 825
    E: info@scholengroepholland.nl