Actueel nieuws

 Zoeken

 


Op woensdag 19 april heeft de sportdag van De Bonte Tol plaatsgevonden . De dag begon erg koud, maar al snel kwam de zon tevoorschijn zodat het in ieder geval een stuk warmer aanvoelde. De kinderen hebben van de kou geen last gehad, want zij hebben zich flink in het zweet gewerkt.

De groepen 3 en 4 hebben, onder leiding van de studenten van het Mondriaan Sport en Bewegen, tien sportieve spelletjes gespeeld. Gedurende 2,5uur waren de kinderen geconcentreerd en vol plezier aan het blik gooien, ringwerpen, zaklopen, verspringen, doel schieten en nog veel meer. Er werd zelfs op badeendjes geschoten met waterpistolen.

De groepen 5 t/m 7 hebben verschillende teamsporten beoefend. Trefbal, (knots)hockey, voetbal, slagbal en ook tienbal werd fanatiek gespeeld. Bij elk onderdeel stond een student om de kinderen te coachen en te scheidsrechteren.

De sportdag werd afgesloten met een estafette. Alle leerlingen en leerkrachten deden mee aan deze estafette. Er waren tien teams die probeerden zo snel mogelijk een rondje te rennen. Het was erg leuk om te zien hoe de kinderen zich in hebben gezet en hoe iedereen werd aangemoedigd.

Na afloop kregen alle kinderen een heerlijk (en welverdiend) ijsje. Iedereen ging moe maar voldaan, weer naar huis!
Wij hebben enorm genoten van deze dag en willen alle studenten van de opleiding "Sport en Bewegen", voetbalvereniging OLIVEO en iedereen die heeft geholpen heel erg bedanken voor hun inzet en enthousiasme!

Gepubliceerd op 21-04-2017 door Leerkracht

Bekeken: 499 keer

© 2014 obs De Bonte Tol | Gantellaan 5 | 2642 JK Pijnacker

directie mw. M. Hoos | tel hoofdgebouw 015-3699256 | tel bijgebouw 015-3699410 | info@debontetol.nl | Inloggen