Actueel nieuws

 Zoeken

 


Ook dit jaar werd Kerst weer groots gevierd op De Bonte Tol.

Woensdag 7 december kwam de gehele school al in de kerstsfeer.

Op woensdag 17 december hebben de kinderen kerststukjes gemaakt. Hierbij hielpen de oudere kinderen de jongere kinderen. Groep 8 & groep 7/8 waren gekoppeld aan de kleuters, groep 7 aan groep 3 en groep 5/6 aan groep 5. Er was veel materiaal meegenomen en de resultaten waren super!

Donderdag 22 december kwamen de kinderen twee keer naar school. Iedereen had zijn mooiste kleren aangedaan. Rond kwart over 5 verzamelden wij in de klas. Vervolgens liep iedere klas met zijn juf of meester naar het plein voor de glazen gang om daar voor alle ouders een kerstconcert te geven. Groep 1,2 en 3 zongen “Ik wens je een vrolijk kerstfeest”, groep 4, 5 en 6 “Rudolph dat leuke rendier” en groep 7 en 8 “Last Christmas” van Wham. Daarna zongen we gezamenlijk met de hele school nog het lied “Kling klokje klingelingeling”.

Na het zingen gingen we naar de klassen waar we lekker mochten smullen van alle lekkernij die door de ouders en de kinderen zijn gemaakt. We willen iedereen hiervoor bedanken. In het speellokaal was er een gezellig kerstcafé geopend voor de ouders die wilden genieten van een beker warme chocolademelk of een heerlijk broodje worst.

Het was een zeer geslaagde avond!

Via deze weg willen wij alle ouders, kinderen, de OV-leden, de leerkrachten, verdere hulp en de organisatie bedanken voor de geslaagde avond!

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen toe en een leerzaam 2017!

 

 

Gepubliceerd op 24-12-2016 door Leerkracht

Bekeken: 1218 keer

© 2014 obs De Bonte Tol | Gantellaan 5 | 2642 JK Pijnacker

directie mw. M. Hoos | tel hoofdgebouw 015-3699256 | tel bijgebouw 015-3699410 | info@debontetol.nl | Inloggen