Actueel nieuws

 Zoeken

 


Afgelopen weken lieten de Sint en zijn Pieten al weten dat hij De Bonte Tol ook dit jaar niet zou vergeten. Woensdag 16 november waren bijna alle schoenen van de kinderen gevuld met een chocolaatje en een heerlijke mandarijn. In sommige klassen moest er wel naar de schoen gezocht worden. De rommelpiet had er namelijk een zooitje van gemaakt.

Op 5 december was het een groot feest. Alle kinderen van de school en ook heel veel ouders met jonge kinderen stonden te wachten op de Sint en de pieten. Zij kwamen gelukkig weer aan en er werd hard gezongen.                                      

Bij aankomst kregen ze een prachtig welkomstlied van alle kinderen en ouders. Er werd luid gezongen en de groepen 8 hebben een mooie dans laten zien.

De groepen 1 t/m 4 hebben het feest gezamenlijk in het speellokaal gevierd en deden een dans, een lied of beeldden iets uit voor de Sint en de pieten. De groepen 5 t/m 8 hebben alle mooie surprises uitgepakt.

Bij de onderbouw kwam Sint nog even in elke klas langs en wist iets te vertellen over elk kind. Bij de groepen 6 t/m 8 wist de Sint vooral iets te vertellen over de leerkrachten en die moesten hier en daar nog wat opdrachten met Piet doen.

Sinterklaas en Pieten bedankt, en we hopen tot volgend jaar!

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd op 08-12-2016 door Redactie

Bekeken: 1407 keer

© 2014 obs De Bonte Tol | Gantellaan 5 | 2642 JK Pijnacker

directie mw. M. Hoos | tel hoofdgebouw 015-3699256 | tel bijgebouw 015-3699410 | info@debontetol.nl | Inloggen