Actueel nieuws

 Zoeken

 


De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan het thema water. Raai de kraai kwam verwarrend de klas binnen. Wat Raai niet kan is water oppakken, iets wat hij heel gek vindt! Kunnen de kinderen dit wel? Met een paar bakken water mochten de kinderen dit proberen. Het water konden wij ook niet pakken of vasthouden. Ook kunnen wij de weg van water vertellen en de kaarten op de goede volgorde neerleggen. We hebben de letter “W” van water geleerd.

 

Tijdens het thema hebben de kinderen ook leuke reken- en knutselactiviteiten gedaan. De kinderen moesten zichzelf onder water tekenen. Ze mochten hierbij wascokrijt en ecoline gebruiken. We hebben kwallen gemaakt met muizentrappetjes. De juf heeft aan een hoepel opgehangen en nu hangen ze boven de tekentafel.

We hebben genoten van het thema water...nu op naar het volgende thema! We hebben er weer zin in.

Kortom we hebben veel geleerd en hard gewerkt in de klas!

 

Op dinsdag 4 oktober mochten wij ook onze lievelingsknuffel meenemen, want het was dierendag. We hebben voor de knuffels gezongen en mochten ook 10 minuten met onze eigen knuffel in de hoeken gaan spelen. Dat was erg leuk! Wat was het bijzonder om met je knuffel een hele dag in de klas te zijn.

Gepubliceerd op 04-10-2016 door Leerkracht

Categorieën: categorygroep 1/2a

Bekeken: 539 keer

© 2014 obs De Bonte Tol | Gantellaan 5 | 2642 JK Pijnacker

directie mw. M. Hoos | tel hoofdgebouw 015-3699256 | tel bijgebouw 015-3699410 | info@debontetol.nl | Inloggen